За нас

„Тайгър Секюрити“ ЕООД е правоприемник на охранителна фирма „Милтех Секюрити” ЕООД , която стартира своята дейност през 2003 г. Притежава Национален Лиценз № 523/28.02.2005 г. за извършване на частна охранителна дейност на територията на цялата страна. Фирмата извършва лична /персонална/ охрана на физически лица, инкасо и охрана на ценни предмети и товари, физическа охрана, охрана на имущество на физически и юридически лица, сгради, помещения и стопански обекти, охрана с помощта на СОТ и др. Дружеството осъществява охранителна дейност на територията на ЦЯЛАТА СТРАНА. Централното управление на компанията е в гр. София. В страната са разкрити регионални офиси на „Тайгър Секюрити“ ЕООД, които предоставят и извършват охранителни услуги в населените места.

В компанията е внедрена Интегрирана система за управление на качеството Здравословни и безопасни условия на труд по международните стандарти ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007. „ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД е компания от европейски тип, ориентирана към изискванията на клиента.
ПРЕДЛАГАМЕ ОХРАНИТЕЛНИ УСЛУГИ, съобразени с изискванията
на Възложителя и Закона за Частната Охранителна Дейност .

Ние предоставяме:
Високо качество на услугите!
Висока отговорност!
Коректни отношения с нашите клиенти!


Мисия и Визия

„ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД е правоприемник на „МИЛТЕХ СЕКЮРИТИ” ЕООД, което стартира своята дейност през 2003 година. През изминалите 15 години ние успяхме да превърнем нашето Дружество в конкурентноспособна Компания с опит и традиции в областта на охраната и сигурността.

От основаването си до днес Компанията предлага професионални решения в областта на сигурността в пълния спектър от охранителни услуги:

  • Физическа охрана на обекти, Охрана с помощта на технически системи за сигурност /СОТ/;
  • Охрана на ценни пратки и товари (ИНКАСО);
  • Охрана на мероприятия;
  • Лична охрана на физически лица;
  • Проектиране, доставка и монтаж на технически системи за сигурност;
  • Изграждане на системи за Видеонаблюдение, Пожароизвестителни системи, Системи за Контрол на достъпа, Корпоративна сигурност и оценка на риска на Вашият бизнес.

„ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД инвестира в развитието на своите продукти и услуги и не на последно място - в професионалната квалификация на своите служители. Ние инвестираме и се развиваме в сферата на сигурността и иновативните решения, за да бъдем предпочитан партньор в решенията за сигурност. По този начин предлагаме на своите клиенти от цялата страна най-добро качество на услугата спрямо техните специфични изисквания.

„ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД е фокусирана в осигуряването на професионални услуги за сигурност на частни и корпоративни клиенти, покривайки целия спектър от услуги, от които клиентите имат нужда. Високото качество е отличителна черта на услугите, предлагани от „ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД. То е постигнато благодарение на дългогодишния опит и с цената на значителни инвестиции в охранителната дейност.

„ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД осъществява своята дейност на територията на цялата страна и активно развива своята мрежа от регионални клонове в градовете София, Варна, Шумен, Русе, Велико Търново, Пловдив, Благоевград.

„ТАЙГЪР СЕКЮРИТИ“ ЕООД има внедрена интегрирана система за управление на качеството, безопасността и здравето при работа по международните стандарти ISO 9001:2015 и OHSAS 18001:2007 .

Готови сме
за всички предизвикателства.
Винаги.


Нашите услуги

>300

Служители

 

До 3 мин

пристигане на екип в екстремни ситуации


> 1500

охранявани обекта със СОД

> 50

Обекта с физическа охрана

Tiger Security Logo
Над 15 години опит.
Над 300 служители.
Над 50 автопатрулни, сервизни, административни и специализирани автомобили.
365 дни. 7 дни. 24 часа.

София

ул. "Първа Българска Армия" 135


+359 890 119101
+359 2 444 91 01

Варна

бул. „Сливница“ №166 A


+359 882 46 84 05
+359 52 953057
Контакти